fbpx
5.00
(1 arviota)

Täydellinen täytekakku

Kategoroimaton
Toivelista Jaa
Jaa kurssi
Sivun linkki
Jaa sosiaalisessa mediassa

Tietoja kurssista

Kurssi ei ole jatkuvassa myynnissä, joten jos haluat kurssille mukaan seuraavan kerran kun se on saatavilla, liity mukaan odotuslistalle allaolevan lomakkeen kautta! Näin saat ilmoituksen kun ovet kurssille seuraavan kerran avautuvat!

Liity odotuslistalle ja saat sähköpostilla ilmoituksen kun kurssi julkaistaan!

 

Jos voisit poistaa yhden haasteen onnistuneen täytekakun leipomisen tieltä, niin mikä se olisi?

Kurssin sisältö on kehitetty yhdessä aiempien kurssilaisteni kanssa ja heidän vastaustensa perusteella syntyi myös tämän kurssin sisältö. Kurssi vastaa mm. seuraaviin ongelmatilanteisiin täytekakun leipomisessa:

🍰 Miten saada sokerikakkupohja onnistumaan?
🍰 Miten leikata kakkupohja niin että kerrokset ovat tasaiset ja suorat?
🍰 Miten mitoittaa täytekakku oikein että se riittää varmasti mutta samalla ettei se ole liian iso?
🍰 Miten valmistaa maistuva kakkutäyte ilman liivatetta?
🍰 Miten koota kakku jotta se on tukeva, eli miten onnistua kostutuksessa ja täyttämisessä?
🍰 Miten valmistaa täydellinen vitivalkoinen kreemi?
🍰 Miten värjätä kreemi?
🍰 Miten kuorruttaa kakku sileästi ja tasaisesti?
🍰 Miten koristella kakku?
🍰 Miten aikatauluttaa kakun leipominen eri työvaiheineen mahdollisimman fiksusti?

 

Jos olet tuskaillut yhdenkin näistä em. asioista kanssa aikaisemmin, niin tämä kurssi on sinulle! Kurssi on myynnissä vain rajoitetun ajan, liity mukaan jonotuslistalle saadaksesi tiedon milloin kurssille ovat jälleen ovet auki!

 

Haluatko ostaa kurssin lahjaksi? Tee se täältä.

 

Mitä saat kun ostat kurssin?

Kurssi sisältää toistakymmentä osa-aluetta alkaen sokerikakkupohjan valmistamisesta sinne kakun kuorrutukseen ja koristeluun sekä viimeistelyyn asti (katso tarkempi sisällysluettelo alta). Sekä kaiken mitä mahtuu siihen väliin. Kaikki osa-alueet on videoitu ja videolla näytän eri valmistusvaiheet, kuorrutuskulmat ym. ja kerron paljon vinkkejä erityisesti kotona leipovan avuksi. Opeteltavat osa-alueet on pilkottu kätevästi omiin videopätkiinsä, joten sinun ei tarvitse kelata koko kurssivideota edestakaisin jos haluat palata johonkin osaan tai katsoa jonkun tietyn pätkän uudestaan.

Video-ohjeiden lisäksi saat erittäin kattavan kirjallisen ohjeen sekä pääsyn kaikkiin tuleviin päivityksiin. Maksamalla kurssimaksun pääset katsomaan video-ohjeita niin usein kuin haluat ilman määräaikaa ja samalla saat myös pääsyn tuleviin päivityksiin. Kirjallinen materiaali on PDF-tiedostona, jonka voit ladata itsellesi ja esim. tulostaa. Kurssi sisältää myös marenkivoikreemin valmistuksen (löytyy myös erillisenä kurssina täältä, arvo 29€).

Mitä jos ostan kurssin mutta en saa vastausta kaikkiin kysymyksiini tai minulle tulee opiskelun edetessä ongelmia?

Ei hätää! Kun olet kirjautunut kurssialustalle, löydät kurssin kohdalta myös Kysymyksiä & Vastauksia -palstan. Sinne voit kirjoittaa mieltäsi askarruttavat kysymykset joihin Laura vastaa! Kysymykset jäävät näkyville myös muille kirjautuneille, joten oma ongelmasi ja sen ratkaisu auttavat myös muita.

Miten ostan kurssin?

Kurssi ostetaan lisäämällä kurssi ostoskoriin. Ostoskori vie sinut verkkokaupan kassalle jonne täytät omat tietosi ja maksat ostoksen kuten missä tahansa muussakin verkkokaupassa. Pääset avaamaan kurssimateriaalin heti kurssimaksun maksettuasi.

Voit maksaa kurssin myös osamaksulla! Valitse silloin kassalla maksutavaksi ”Lasku- ja osamaksutavat” ja Walley. Walley tilittää kurssimaksun Sukkasilleen Keittiössä leivontakoululle ja sinä saat Walleylta maksuohjeet sähköpostitse ostosta seuraavana pankkipäivänä. Voit itse päättää maksatko laskun kerralla (sinulla on 30 päivää korotonta maksuaikaa) vai suoritatko maksun erissä. Tässäkin tilanteessa sinulla on pääsy kurssimateriaaliin välittömästi.

Nähdään kurssilla!

Näytä lisää

Kurssin sisältö

Intro
Johdatus opiskeltavaan aiheeseen.

  • Intro
    00:00

Välineet ja ainesosat
Tässä käydään läpi millä välineillä onnistut ja mitä ainesosia leipomisessa käytetään.

Sokerikakkupohjan matematiikka

Sokerikakkupohjan valmistaminen

Kakkupohjan leikkaaminen

Kakun koon mitoitus

Kreemin valmistaminen

Kinuski

Kakkupohjan kokoaminen, kostuttaminen ja täyttäminen

Kreemin värjääminen liukuväriä varten

Kreemikukkien valmistaminen

Kakun kuorrutus kreemillä: murukerros

Kakun kuorrutus kreemillä: liukuvärjäys

Kakun koristelu kreemikukilla

Kirjalliset ohjeet

Opiskelijoiden arviot ja palaute

5.0
Yhteensä 1 arviota
5
1 luokitus
4
0 luokitus
3
0 luokitus
2
0 luokitus
1
0 luokitus
HM
11 kuukautta sitten
Laura on luotu "open" hommiin, niin luonnollista ja selvää oli ulosanti!
Kurssia on helppo käydä läpi ja myös palata eri kohtiin, kun sisältö on jaettu eri osiin. Kirjallinen ohje täydentää hyvin verkkokurssia.
Iso plussa myös konkreettisista vinkeistä tarvikkeisiin, esim. muovinen kastikepullo oli oiva apua kakun kostutukseen ja heti hankin.
Kukkanaula ja kukan tekoon sopiva tylla myös hankittu. Kurssin jälkeen tein onnistuneesti jo kakkupohjia sekä kasasin kakkua tasaisemmin, huomioiden kerrosten tasaisuuden.
Vahva suositus kurssille!