Marenkivoikreemi

Uncategorized
Toivelista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Tietoja kurssista

Kurssin aikana valmistetaan sveitsiläinen marenkivoikreemi. Kurssiin sisältyy opetusvideo ja kirjallinen materiaali, joita seuraamalla olet kuin yksityisellä leivontakurssilla! Kurssin ostamisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ostosta ja vahvistuksen mukana on linkki joka ohjaa siut takaisin tänne kurssisivustolle. Sieltä siulle aukeaa kirjautuneena materiaali. Videoon voit palata ja sitä voit katsoa niin usein kun tarvitsee, kirjallisen materiaalin voit ladata itsellesi ja tulostaa.

 

Kreemin tekoa kurssilla opettaa siulle Sukkasilleen Keittiössä yrittäjä, kotileipuri Laura. Lauran oma matka kreemien maailmaan lähti ajatuksesta, että kreemin käyttö on leivonnassa järkevää, varsinkin kermaan verrattuna, mutta kreemissä on liikaa voita ja siksi se on pahaa. Laura testaili erilaisia kreemireseptejä, tykästyi sveitsiläiseen marenkivoikreemiin ja tuli samalla keksineeksi luonnostaan vitivalkoisen kreemin. Kreemin väri on siis valmiina puhtaan valkoista, eikä siihen tarvita erillisiä väriaineita taittamaan kreemeissä yleisesti esiintyvää keltaisuutta. Jos kaipaat vaihtoehtoa kermalle, mutta olet lähtökohtaisesti kreemiä vastaan, niin tälle kreemille kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus! Opit kurssin avulla valmistamaan, maustamaan ja säilyttämään kreemiä. Kreemin teko onnistuu niillä perusvälineillä joita yleisimmistä kodeista löytyy, mutta saat myös kurssin aikana vinkkejä elintarvikkeista, leivontatarvikkeista ja -välineistä joita itse tykkään käyttää.

Show More

Course Curriculum

Sukkasilleen Keittiössä kreemikurssi
Kurssin aikana valmistetaan sveitsiläinen marenkivoikreemi. Kurssiin sisältyy opetusvideo ja kirjallinen materiaali. Videoon voit palata ja sitä voit katsoa niin usein kun tarvitsee, kirjallisen materiaalin voit ladata itsellesi ja tulostaa.

  • Kreemikurssi
    00:21:00

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet