fbpx
4.33
(3 arviota)

Marenkivoikreemi

Kategoroimaton
Toivelista Jaa
Jaa kurssi
Sivun linkki
Jaa sosiaalisessa mediassa

Tietoja kurssista

Kurssin aikana valmistetaan sveitsiläinen marenkivoikreemi. Kurssiin sisältyy opetusvideo ja kirjallinen materiaali, joita seuraamalla olet kuin yksityisellä leivontakurssilla! Kurssin ostamisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ostosta ja vahvistuksen mukana on linkki joka ohjaa siut takaisin tänne kurssisivustolle. Sieltä siulle aukeaa kirjautuneena materiaali. Videoon voit palata ja sitä voit katsoa niin usein kun tarvitsee, kirjallisen materiaalin voit ladata itsellesi ja tulostaa.

 

Kreemin tekoa kurssilla opettaa siulle Sukkasilleen Keittiössä yrittäjä, kotileipuri Laura. Lauran oma matka kreemien maailmaan lähti ajatuksesta, että kreemin käyttö on leivonnassa järkevää, varsinkin kermaan verrattuna, mutta kreemissä on liikaa voita ja siksi se on pahaa. Laura testaili erilaisia kreemireseptejä, tykästyi sveitsiläiseen marenkivoikreemiin ja tuli samalla keksineeksi luonnostaan vitivalkoisen kreemin. Kreemin väri on siis valmiina puhtaan valkoista, eikä siihen tarvita erillisiä väriaineita taittamaan kreemeissä yleisesti esiintyvää keltaisuutta. Jos kaipaat vaihtoehtoa kermalle, mutta olet lähtökohtaisesti kreemiä vastaan, niin tälle kreemille kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus! Opit kurssin avulla valmistamaan, maustamaan ja säilyttämään kreemiä. Kreemin teko onnistuu niillä perusvälineillä joita yleisimmistä kodeista löytyy, mutta saat myös kurssin aikana vinkkejä elintarvikkeista, leivontatarvikkeista ja -välineistä joita itse tykkään käyttää.

Näytä lisää

Kurssin sisältö

Sukkasilleen Keittiössä kreemikurssi
Kurssin aikana valmistetaan sveitsiläinen marenkivoikreemi. Kurssiin sisältyy opetusvideo ja kirjallinen materiaali. Videoon voit palata ja sitä voit katsoa niin usein kun tarvitsee, kirjallisen materiaalin voit ladata itsellesi ja tulostaa.

  • Kreemikurssi
    21:00

Opiskelijoiden arviot ja palaute

4.3
Yhteensä 3 arviota
5
1 luokitus
4
2 luokitusta
3
0 luokitus
2
0 luokitus
1
0 luokitus
MM
5 kuukautta sitten
Kurssi itsessään oli selkeä ja kiinnostava. Lopputuloskin tosi hyvä. Erityismaininta ja kiitos Lauralle pitkämielisestä yksityisohjauksesta kun kaikki ei mennytkään enää ihan putkeen. Laura jaksoi ohjata ja tsempata sähköpostitse, ja lupasi että vielä saadaan homma onnistumaan, kuten saatiinkin.
Suosittelen!
MH
10 kuukautta sitten
Kreemin tekeminen oli mielestäni helppoa ja suht nopeaa. Kreemistä tuli valkoista, kuten luvattiinkin. Suolaisuus ei uponnut minuun, joten itse aion kokeilla jatkossa vähäsuolaista tai suolaamatonta voita. Nopea ja helppo kreemiohje! 😊
KJ
11 kuukautta sitten
Vähän haastavaltavalta tuntui aluksi, mutta loppujen lopuksi tulikin oikein herkullinen kreemi muffinsien päälle 😋