Tietoja kurssista
Oletko koskaan
🩵 miettinyt vaihtoehtoa tämäkälle voikreemille?
🩵 tuskaillut kellertävän kreemin kanssa ja toivonut ettei valkaisevaa väriainetta tarvitsisi käyttää?
🩵 testannut sveitsiläistä marenkivoikreemiä mutta epäonnistunut sen teossa?
🩵 ajatellut että kreemi on pahaa ja siksi kamppaillut vuodesta toiseen kesäkuumalla kerman kanssa?
🩵 sanonut ääneen tai vähintäänkin miettinyt että kreemi on pahaa ja voin makuista?
Jos vastasit yhteenkin näistä kysymyksistä ”kyllä” niin tämä kurssi on sinulle!
Kurssin aikana valmistetaan sveitsiläinen marenkivoikreemi. Kurssiin sisältyy opetusvideo ja kirjallinen materiaali, joita seuraamalla olet kuin yksityisellä leivontakurssilla! Kurssin ostamisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ostosta ja vahvistuksen mukana on linkki joka ohjaa sinut takaisin tänne kurssisivustolle. Sieltä sinulle aukeaa kirjautuneena materiaali. Videoon voit palata ja sitä voit katsoa niin usein kun tarvitsee, kirjallisen materiaalin voit ladata itsellesi ja tulostaa.
Kreemin tekoa kurssilla opettaa Sukkasilleen Keittiössä leivontakoulun yrittäjä Laura. Lauran oma matka kreemien maailmaan lähti ajatuksesta, että kreemin käyttö on leivonnassa järkevää, varsinkin kermaan verrattuna, mutta kreemissä on liikaa voita ja siksi se on pahaa. Laura testaili erilaisia kreemireseptejä, tykästyi sveitsiläiseen marenkivoikreemiin ja tuli samalla keksineeksi luonnostaan vitivalkoisen kreemin. Kreemin väri on siis valmiina puhtaan valkoista, eikä siihen tarvita erillisiä väriaineita taittamaan kreemeissä yleisesti esiintyvää keltaisuutta. Jos kaipaat vaihtoehtoa kermalle, mutta olet lähtökohtaisesti kreemiä vastaan, niin tälle kreemille kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus! Opit kurssin avulla valmistamaan, maustamaan ja säilyttämään kreemiä. Kreemin teko onnistuu niillä perusvälineillä joita yleisimmistä kodeista löytyy, mutta saat myös kurssin aikana vinkkejä elintarvikkeista, leivontatarvikkeista ja -välineistä joita itse tykkään käyttää.
HUOM! Marenkivoikreemin teko opetetaan myös Täydellinen täytekakku -kurssin yhteydessä, eli sisältyy kokonaisuudessaan myös siihen!
Haluatko ostaa kurssin lahjaksi? Tee se täältä.
Mitä saat kun ostat kurssin?
Kurssi sisältää video-ohjeen jossa sveitsiläinen marenkivoikreemi tehdään alusta loppuun saakka, eli pääset käytännössä näkemään kreemin valmistuksen eikä sinun tarvitse jättää opettelua pelkän kirjallisen materiaalin ja sen tulkinnan varaan. Kurssi sisältää myös kattavan kirjallisen ohjeen jossa on mm. käyty läpi ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin joissa kreemi ei ole onnistunut, eli ns. troubleshooting -osio.
Video-ohjeiden lisäksi saat erittäin kattavan kirjallisen ohjeen sekä pääsyn kaikkiin tuleviin päivityksiin. Maksamalla kurssimaksun voit katsoa video-ohjeita niin usein kuin haluat ilman mitään määräaikaa ja samaan hintaan saat myös kaikki mahdolliset päivitykset mitä materiaaleihin tehdään. Kirjallinen materiaali on PDF-tiedostona, jonka voit ladata itsellesi ja esim. tulostaa.
Mitä jos ostan kurssin mutta en saa vastausta kaikkiin kysymyksiini tai minulle tulee opiskelun edetessä ongelmia?
Ei hätää! Kun olet kirjautunut kurssialustalle, löydät kurssin kohdalta myös Kysymyksiä & Vastauksia -palstan. Sinne voit kirjoittaa mieltäsi askarruttavat kysymykset joihin Laura vastaa! Kysymykset jäävät näkyville myös muille kirjautuneille, joten oma ongelmasi ja sen ratkaisu auttavat myös muita.
Nähdään kurssilla!
Avainsanat
Kurssin sisältö
Sukkasilleen Keittiössä kreemikurssi
-
Kreemikurssi
21:00
Opiskelijoiden arviot ja palaute
Suosittelen!
Usko meinasi loppua vain siinä vaiheessa kun "juoksuttuminen" jäi todellakin minun kohdalla kokonaan pois 😅
Kurssi oli todellakin joka euron arvoinen, iso suositus tälle vaikka olisit kokenutkin leipuri!