fbpx

Kuka minä olen? 

Tarina Sukkasilleen Keittiössä leivontakoulusta

Elämykset syntyvät omilla resepteillä

Oma leipurin urani alkoi tavoitteellisesti kotikeittiöstä vuonna 2017. Hiljattain syntynyt esikoiseni nukkui tuolloin pitkiä päiväunia, jolloin minulla oli aikaa siirtyä pitkäaikaisen intohimoni, leipomisen pariin.

Ensiajatukseni oli ryhtyä hyydytettyjen juustokakkujen ja erityisesti muffinssien tekijäksi. Imin tietoa, katsoin ohjevideoita, opettelin ja kokeilin. Ajan myötä löysin toimivat käytännöt ja loin omat reseptini.

Oman keittiön lisäksi tilaajia alkoi löytyä lähipiiristä yhä enemmän. Kysynnän vuoksi opettelin tekemään myös täytekakkuja. Sitten yrityksen perustaminen olikin yhtäkkiä jo ajankohtaista, ja sen myötä myös reseptejäni pääsivät hyödyntämään muutkin intohimoisen leipojat.

Ihan parhaita jälkiruokia

Ystävän häissä puolestaan maistoin ensimmäistä kertaa käsintehtyjä macaroneja, ja maku suorastaan räjähti suussa. Macaroneista onkin tullut paitsi yksi omista, myös yksi asiakkaiden suosikeista.

Kuriositeettina mainittakoon, että olen edelleen vankka muffinssien puolestapuhuja. Ne ovat oikein tehtyinä näyttäviä ja mahtavan makuisia jälkiruokia, jotka säilyvät mehevinä useamman päivän. Suosittelen!

Maku on kaikki

Sukkasilleen Keittiössä tunnuslause on “Maku asuu täällä.” Minulle kaikessa leipomisessa on tärkeintä vahva, oikea ja aito maku. Wau-elämyksen pitää tulla jo ensimmäisestä suupalasta.

Verkkokurssit syntyivät halusta antaa onnistumisen elämyksiä kaikille leipojille. Olen tehnyt puolestasi kaiken taustatyön ja testauksen. Niiden tulokset olen koonnut yhteen, jotta juuri sinun olisi helpompi onnistua.


Missioni on auttaa leipojia luomaan unohtumattomia makumuistoja!

 

Terveisin

Sukkasilleen Keittiössä leivontakoulun yrittäjä

Laura