fbpx
5.00
(6 arviota)

Muffinssikurssi

Kategoroimaton
Toivelista Jaa
Jaa kurssi
Sivun linkki
Jaa sosiaalisessa mediassa

Tietoja kurssista

Kurssin aikana valmistetaan muffinsseja kahdesta eri taikinasta. Opettajana toimii Sukkasilleen Keittiössä yrittäjä, kotileipuri Laura, joka on tehnyt vuosien varrella valtavasti töitä täydellisen muffinssireseptin kehittämiseksi ja tässä se nyt on! Saat kurssin video-ohjeiden lisäksi kirjalliset ohjeet ja reseptit muffinsseihin ja kun siulla on nämä reseptit hallussa, niin muita muffinssireseptejä et enää tarvitse! Kurssin avulla opit muokkaamaan reseptejä juuri siun makuun sopivaksi, sekä ottamaan huomioon erilaiset erityisruokavaliot. Kurssin ostamisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ostosta ja vahvistuksen mukana on linkki joka ohjaa siut takaisin tänne kurssisivustolle. Sieltä siulle aukeaa kirjautuneena materiaali.

Kurssin aikana valmistetaan suklaa- ja vaniljamuffinsseja erilaisilla variaatioilla ja kuorrutetaan ne. Kurssiin sisältyy opetusvideo ja kirjallinen materiaali. Videoon voit palata ja sitä voit katsoa niin usein kun tarvitsee, kirjallisen materiaalin voit ladata itsellesi ja tulostaa. Muffinssien teko onnistuu niillä perusvälineillä joita yleisimmistä kodeista löytyy, mutta saat myös kurssin aikana vinkkejä elintarvikkeista, leivontatarvikkeista ja -välineistä joita itse tykkään käyttää.

Näytä lisää

Kurssin sisältö

Sukkasilleen Keittiössä muffinssikurssi

  • Muffinssikurssi
    26:00

Opiskelijoiden arviot ja palaute

5.0
Yhteensä 6 arviota
5
6 luokitusta
4
0 luokitus
3
0 luokitus
2
0 luokitus
1
0 luokitus
AS
17 tuntia sitten
Siis nam! Herkulliset muffinit 😋 Helpot ja selkeät ohjeet.
MM
5 kuukautta sitten
Kiitos hyvistä perusohjeista! Näistä on hyvä lähteä tekemään omia variaatioita. Selkeät,hyvät ja helpot ohjeet.
KJ
11 kuukautta sitten
Tästä sai helpot ja erittäin hyvät ohjeet muffinsien leivontaan! Todella mehevät muffinssit tuli, ei mitään kuivia känttyjä 😉
IL
1 vuosi sitten
Erittäin helpot ja herkulliset perusohjeet, jotka tosiaan muokkantuvat lähes mihin tahansa. Vaniljamuffinssiohje on oikea 'Pappilan hätävara'!
AL
1 vuosi sitten
Todella maukkaat ja mehevät muffinit näillä ohjeilla!
Kurssi oli selkeä ja havainnollistava eli tämän avulla leipoo kyllä aloittelevakin leipuri, mutta toisaalta kokeneempikaan jauhopeukalo ei jää kylmäksi näiden herkkumuffinien myötä!
HV
1 vuosi sitten
Kurssi ylitti odotukseni! Muffinssireseptit olivat helpot ja lopputuloksena maukkaat muffinssit. Videolla käytiin läpi havainnollistavasti perusreseptit, sekä vinkkejä koristeluun ja reseptien tuunaukseen. Muffinssien leivonta onnistui hyvin perusvälineillä.