fbpx

Pursotuskurssi

Kategoroimaton
Toivelista Jaa
Jaa kurssi
Sivun linkki
Jaa sosiaalisessa mediassa

Tietoja kurssista

Oletko koskaan miettinyt että: 

❤️ Miten tehdään kaunis ruusukepursotus kakkuun?
❤️ Minkälaisia erilaisia pursotuskuvioita voi tehdä samalla tyllalla?
❤️ Mikä on paras tylla pursottamiseen?
❤️ Miten saan pursotusjäljestä tasaista ja kaunista?
❤️ Miten onnistua kerman värjäämisessä ja sillä pursottamisessa?
❤️ Minkälaisia välineitä minun kannattaa hankkia jos haluan tehdä näyttäviä pursotuskuvioita?

 

Mm. näihin kysymyksiin Sukkasilleen Keittiössä leivontakoulun pursotuskurssi vastaa! Kurssia on pidetty usein livenä ja se on saanut valtavan hyvää palautetta kurssilaisilta! Nyt kurssi on saatavilla myös verkkokurssina ja voit opiskella eri kuviot ja ottaa käyttöön vinkit hyvistä pursotukseen sopivista välineistä missä vain!

 

Haluatko ostaa kurssin lahjaksi? Tee se täältä.

 

Mitä saat kun ostat kurssin?

Kurssi sisältää videoidut opasteet erilaisista perus pursotuskuvioista kuvattuna eri kuvakulmista. Kurssin aikana opit tekemään ja käyttämään pursotustyylejä kakkujen ja muffinssien koristeluun sekä soveltamaan niitä. Kurssi sisältää opastuksen oikeanlaiseen pursotusotteeseen ja antaa vinkkejä hyvistä välineistä pursottamiseen sekä pursotettavan massan värjäämiseen. Kurssin aikana saat paljon vinkkejä erityisesti kotona leipovan avuksi. Opeteltavat osa-alueet on pilkottu kokonaisuuden lisäksi kätevästi omiin videopätkiinsä, joten sinun ei tarvitse kelata koko kurssivideota edestakaisin jos haluat palata johonkin osaan tai katsoa jonkun tietyn pätkän uudestaan.

Video-ohjeiden lisäksi saat erittäin kattavan kirjallisen ohjeen sekä pääsyn kaikkiin tuleviin päivityksiin. Kurssin lunastamalla voit katsoa video-ohjeita niin usein kuin haluat ilman mitään määräaikaa ja samalla saat pääsyn kaikkiin tuleviin päivityksiin. Kirjallinen materiaali on PDF-tiedostona, jonka voit ladata itsellesi ja esim. tulostaa.

Mitä jos ostan kurssin mutta en saa vastausta kaikkiin kysymyksiini tai minulle tulee opiskelun edetessä ongelmia?

Ei hätää! Kun olet kirjautunut kurssialustalle, löydät kurssin kohdalta myös Kysymyksiä & Vastauksia -palstan. Sinne voit kirjoittaa mieltäsi askarruttavat kysymykset joihin Laura vastaa! Kysymykset jäävät näkyville myös muille kirjautuneille, joten oma ongelmasi ja sen ratkaisu auttavat myös muita.

Nähdään kurssilla!

Näytä lisää

Kurssin sisältö

Pursotuskurssi

  • Pursotuskurssi
    17:00

Ruusukepursotus 1

Ruusukepursotus 2

Sydänköynnös

Pistokukka 1

Pistokukka 2

Ruusuköynnös 1

Ruusuköynnös 2

Pisaranauha 1

Pisaranauha 2

Kurssin kirjallinen materiaali

Opiskelijoiden arviot ja palaute

Ei vielä arvostelua
Ei vielä arvostelua