5.00
(6 arviota)

Muffinssikurssi

Kategoroimaton
Toivelista Jaa
Jaa kurssi
Sivun linkki
Jaa sosiaalisessa mediassa

Tietoja kurssista

Kurssin aikana valmistetaan muffinsseja kahdesta eri taikinasta. Opettajana toimii Sukkasilleen Keittiössä yrittäjä, kotileipuri Laura, joka on tehnyt vuosien varrella valtavasti töitä täydellisen muffinssireseptin kehittämiseksi ja tässä se nyt on! Saat kurssin video-ohjeiden lisäksi kirjalliset ohjeet ja reseptit muffinsseihin ja kun siulla on nämä reseptit hallussa, niin muita muffinssireseptejä et enää tarvitse! Kurssin avulla opit muokkaamaan reseptejä juuri siun makuun sopivaksi, sekä ottamaan huomioon erilaiset erityisruokavaliot. Kurssin ostamisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ostosta ja vahvistuksen mukana on linkki joka ohjaa siut takaisin tänne kurssisivustolle. Sieltä siulle aukeaa kirjautuneena materiaali.

Kurssin aikana valmistetaan suklaa- ja vaniljamuffinsseja erilaisilla variaatioilla ja kuorrutetaan ne. Kurssiin sisältyy opetusvideo ja kirjallinen materiaali. Videoon voit palata ja sitä voit katsoa niin usein kun tarvitsee, kirjallisen materiaalin voit ladata itsellesi ja tulostaa. Muffinssien teko onnistuu niillä perusvälineillä joita yleisimmistä kodeista löytyy, mutta saat myös kurssin aikana vinkkejä elintarvikkeista, leivontatarvikkeista ja -välineistä joita itse tykkään käyttää.

 

Haluatko ostaa kurssin lahjaksi? Tee se täältä.

 

Mitä saat kun ostat kurssin?

Kurssi sisältää video-ohjeen jossa muffinssit tehdään alusta loppuun saakka, eli pääset käytännössä näkemään niiden valmistuksen eikä sinun tarvitse jättää opettelua pelkän kirjallisen materiaalin ja sen tulkinnan varaan. Kurssi sisältää myös kattavan kirjallisen ohjeen jossa on mm. käyty läpi erilaisia tapoja muokata reseptejä.

Video-ohjeiden lisäksi saat siis erittäin kattavan kirjallisen ohjeen sekä pääsyn kaikkiin tuleviin päivityksiin. Maksamalla kurssimaksun voit katsoa video-ohjeita niin usein kuin haluat ilman mitään määräaikaa ja samaan hintaan saat myös kaikki mahdolliset päivitykset mitä materiaaleihin tehdään. Kirjallinen materiaali on PDF-tiedostona, jonka voit ladata itsellesi ja esim. tulostaa.

Mitä jos ostan kurssin mutta en saa vastausta kaikkiin kysymyksiini tai minulle tulee opiskelun edetessä ongelmia?

Ei hätää! Kun olet kirjautunut kurssialustalle, löydät kurssin kohdalta myös Kysymyksiä & Vastauksia -palstan. Sinne voit kirjoittaa mieltäsi askarruttavat kysymykset joihin Laura vastaa! Kysymykset jäävät näkyville myös muille kirjautuneille, joten oma ongelmasi ja sen ratkaisu auttavat myös muita.

Nähdään kurssilla!

Näytä lisää

Kurssin sisältö

Sukkasilleen Keittiössä muffinssikurssi

  • Muffinssikurssi
    26:00

Opiskelijoiden arviot ja palaute

5.0
Yhteensä 6 arviota
5
6 luokitusta
4
0 luokitus
3
0 luokitus
2
0 luokitus
1
0 luokitus
AS
4 kuukautta sitten
Siis nam! Herkulliset muffinit 😋 Helpot ja selkeät ohjeet.
MM
9 kuukautta sitten
Kiitos hyvistä perusohjeista! Näistä on hyvä lähteä tekemään omia variaatioita. Selkeät,hyvät ja helpot ohjeet.
KJ
1 vuosi sitten
Tästä sai helpot ja erittäin hyvät ohjeet muffinsien leivontaan! Todella mehevät muffinssit tuli, ei mitään kuivia känttyjä 😉
IL
1 vuosi sitten
Erittäin helpot ja herkulliset perusohjeet, jotka tosiaan muokkantuvat lähes mihin tahansa. Vaniljamuffinssiohje on oikea 'Pappilan hätävara'!
AL
1 vuosi sitten
Todella maukkaat ja mehevät muffinit näillä ohjeilla!
Kurssi oli selkeä ja havainnollistava eli tämän avulla leipoo kyllä aloittelevakin leipuri, mutta toisaalta kokeneempikaan jauhopeukalo ei jää kylmäksi näiden herkkumuffinien myötä!
HV
1 vuosi sitten
Kurssi ylitti odotukseni! Muffinssireseptit olivat helpot ja lopputuloksena maukkaat muffinssit. Videolla käytiin läpi havainnollistavasti perusreseptit, sekä vinkkejä koristeluun ja reseptien tuunaukseen. Muffinssien leivonta onnistui hyvin perusvälineillä.