5.00
(3 arviota)

Macaronkurssi

Kategoroimaton
Toivelista Jaa
Jaa kurssi
Sivun linkki
Jaa sosiaalisessa mediassa

Tietoja kurssista

Kurssin aikana opit tekemään macaroneja italialaisen metodin mukaan. Kurssiin sisältyy opetusvideo ja kirjallinen materiaali, joita seuraamalla olet kuin yksityisellä leivontakurssilla! Kurssin ostamisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ostosta ja vahvistuksen mukana on linkki joka ohjaa siut takaisin tänne kurssisivustolle. Sieltä siulle aukeaa kirjautuneena materiaali. Videoon voit palata ja sitä voit katsoa niin usein kuin haluat, kirjallisen materiaalin voit ladata itsellesi ja tulostaa.

Parhaan hyödyn saat tästä kurssista jos olet jo aikaisemmin tehnyt macaroneja -ja erityisesti epäonnistunut niissä! Kurssilla opettajana toimii Sukkasilleen Keittiössä yrittäjä, kotileipuri Laura, joka on aloittanut macaronien valmistuksen nollasta ja testailujen sekä epäonnistumisen kautta päätynyt reseptiin joka toimii. Voit myös ilman muuta osallistua kurssille vaikka et olisi koskaan tehnyt macaroneja aikaisemmin! Tällä tavalla vältyt ainakin heti alkuun niiltä suurimmilta kömmähdyksiltä mitä macaronien valmistamiseen liittyy!

 

Haluatko ostaa kurssin lahjaksi? Tee se täältä.

 

Mitä saat kun ostat kurssin?

Kurssi sisältää video-ohjeen jossa macaronit valmistetaan alusta loppuun saakka, eli pääset käytännössä näkemään niiden valmistuksen eikä sinun tarvitse jättää opettelua pelkän kirjallisen materiaalin ja sen tulkinnan varaan. Kurssi sisältää myös kattavan kirjallisen ohjeen jossa on mm. käyty läpi ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin joissa macaronit eivät ole onnistuneet, eli ns. troubleshooting -osio.

Video-ohjeiden lisäksi saat siis erittäin kattavan kirjallisen ohjeen sekä pääsyn kaikkiin tuleviin päivityksiin. Maksamalla kurssimaksun voit katsoa video-ohjeita niin usein kuin haluat ilman mitään määräaikaa ja samaan hintaan saat myös kaikki mahdolliset päivitykset mitä materiaaleihin tehdään. Kirjallinen materiaali on PDF-tiedostona, jonka voit ladata itsellesi ja esim. tulostaa.

Mitä jos ostan kurssin mutta en saa vastausta kaikkiin kysymyksiini tai minulle tulee opiskelun edetessä ongelmia?

Ei hätää! Kun olet kirjautunut kurssialustalle, löydät kurssin kohdalta myös Kysymyksiä & Vastauksia -palstan. Sinne voit kirjoittaa mieltäsi askarruttavat kysymykset joihin Laura vastaa! Kysymykset jäävät näkyville myös muille kirjautuneille, joten oma ongelmasi ja sen ratkaisu auttavat myös muita.

Nähdään kurssilla!

Näytä lisää

Kurssin sisältö

Sukkasilleen Keittiössä macaronkurssi
Kurssin aikana opit tekemään macaroneja italialaisen metodin mukaan. Kurssiin sisältyy opetusvideo ja kirjallinen materiaali. Videoon voit palata ja sitä voit katsoa niin usein kun tarvitsee, kirjallisen materiaalin voit ladata itsellesi ja tulostaa.

  • Macaronkurssi
    46:00

Opiskelijoiden arviot ja palaute

5.0
Yhteensä 3 arviota
5
3 luokitusta
4
0 luokitus
3
0 luokitus
2
0 luokitus
1
0 luokitus
EP
3 viikkoa sitten
Kurssin ohjeet olivat todella selkeät ja kurssi sisälsi myös hyvät neuvot ja vinkit ongelmatilanteiden selättämiseen. Kurssia oli helppo ja miellyttävä seurata.👌😊
MM
9 kuukautta sitten
Tosi selkeä ja hyvin tehty opetus. Kiitos, että jaat hyvät reseptit meille muillekin käytettäväksi. Ohjeissa oli kerrottu myös syitä jos jokin kohta ei onnistu. Tosi tärkeä tieto oli tämäkin.
PM
1 vuosi sitten
Lauran video on selkeä ja ei jää mikään kohta epäselväksi. Printtasin ohjeet leivonnan tueksi. Niitä seuraamalla ei voi kuin onnistua. Jos olet epävarma ja et uskalla kokeilla näiden ihanien herkkujen leipomista niin käy kurssi läpi. Suosittelen lämpimästi.