fbpx
5.00
(2 arviota)

Macaronkurssi

Kategoroimaton
Toivelista Jaa
Jaa kurssi
Sivun linkki
Jaa sosiaalisessa mediassa

Tietoja kurssista

Kurssin aikana opit tekemään macaroneja italialaisen metodin mukaan. Kurssiin sisältyy opetusvideo ja kirjallinen materiaali, joita seuraamalla olet kuin yksityisellä leivontakurssilla! Kurssin ostamisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ostosta ja vahvistuksen mukana on linkki joka ohjaa siut takaisin tänne kurssisivustolle. Sieltä siulle aukeaa kirjautuneena materiaali. Videoon voit palata ja sitä voit katsoa niin usein kuin haluat, kirjallisen materiaalin voit ladata itsellesi ja tulostaa.

Parhaan hyödyn saat tästä kurssista jos olet jo aikaisemmin tehnyt macaroneja -ja erityisesti epäonnistunut niissä! Kurssilla opettajana toimii Sukkasilleen Keittiössä yrittäjä, kotileipuri Laura, joka on aloittanut macaronien valmistuksen nollasta ja testailujen sekä epäonnistumisen kautta päätynyt reseptiin joka toimii. Voit myös ilman muuta osallistua kurssille vaikka et olisi koskaan tehnyt macaroneja aikaisemmin! Tällä tavalla vältyt ainakin heti alkuun niiltä suurimmilta kömmähdyksiltä mitä macaronien valmistamiseen liittyy!

Näytä lisää

Kurssin sisältö

Sukkasilleen Keittiössä macaronkurssi
Kurssin aikana opit tekemään macaroneja italialaisen metodin mukaan. Kurssiin sisältyy opetusvideo ja kirjallinen materiaali. Videoon voit palata ja sitä voit katsoa niin usein kun tarvitsee, kirjallisen materiaalin voit ladata itsellesi ja tulostaa.

  • Macaronkurssi
    46:00

Opiskelijoiden arviot ja palaute

5.0
Yhteensä 2 arviota
5
2 luokitusta
4
0 luokitus
3
0 luokitus
2
0 luokitus
1
0 luokitus
MM
5 kuukautta sitten
Tosi selkeä ja hyvin tehty opetus. Kiitos, että jaat hyvät reseptit meille muillekin käytettäväksi. Ohjeissa oli kerrottu myös syitä jos jokin kohta ei onnistu. Tosi tärkeä tieto oli tämäkin.
PM
1 vuosi sitten
Lauran video on selkeä ja ei jää mikään kohta epäselväksi. Printtasin ohjeet leivonnan tueksi. Niitä seuraamalla ei voi kuin onnistua. Jos olet epävarma ja et uskalla kokeilla näiden ihanien herkkujen leipomista niin käy kurssi läpi. Suosittelen lämpimästi.